pondělí 8. února 2016

Bongoušek na prázdninách

Ještě, než jsme se rozhodli pořídit si štěně, zařídili jsme si dovolenou. Nastala otázka, co uděláme s tím naším pidi berňáčkem. Protože u rodičů už bylo plno a hlídat Bonga s Amigem dohromady by nebylo úplně ideální, putoval Bongoušek na prázdniny k mojí sestře. Měl se tam opravdu dobře, ale bylo nám smutno asi všem.

Připadala jsem si jako odjet na dovolenou a nechat doma miminko nebo svého milého. Bylo mi po něm prostě velký smutno a každou chvilku jsem dumala, co asi zrovna dělá a jak by se mu líbilo tam, kde jsme zrovna my.


Naštěstí nám každý den přišel pozdrav z Brna, tak naše smutno nebylo tak nesnesitelné a bylo vidět, že se má Bongo vážně dobře :)




 
Když jsme se vrátili z dovolené, tak nás bouřlivě přivítal nějaký velký pes, místo toho našeho štěňátka, které jsme dávali na hlídání. Bongoušek měl opravdu velkou radost, že nás vidí, ale pak mu došlo, co jsme mu udělali a následující dva dny se s náma odmítl bavit a mazlit. Jsme přece ti zlí, co ho klidně na deset dní opustili... Už aspoň víme, že bez něj na dovolenou neodjedeme :)

Žádné komentáře:

Okomentovat