pátek 11. března 2016

Bongo a nerozbitné hračky

Když ten náš malý, vlastně už velký, likvidátor zničil všechny provazové a látkové hračky (mimo svého nejmilejšího pandy z Ikei), rozhodli jsme se, že je asi na čase pořídit nové. 

Byly vánoce, tak jsme si řekli, že mu dáme malý dáreček a koupili mu podle prodejce "super odolnou hračku". Kost byla opravdu z pevné látky, tak jsme si říkali, že mu snad vydrží. Na Boží hod jsme mu slavnostně šli předat jeho vánoční dáreček. Nadšeně si kostičku vzal a my se radovali, že si s ní hraje. Jak dlouho tipujete, že super odolná kost vydržela? Kdyby si s ní ten náš berňáček hrál jako s kostí, asi by vydržela dlouho, ale on se rozhodl, že ji má k devastaci. A tak zcela systematicky, začal od lemu a trhal, lem žral a vytahoval výplň. Tak jsme mu kost po necelých pěti minutách hraní zabavili, aby se ještě znovu neotrávil vatelínem.



Tím jsme vyloučili látkové hračky a začali se poohlížet po nějakých gumových. Našli jsme turbomyš z velice tvrdé gumy. Navíc byla pískací, což náš Bongo miluje. To, že myš brzy přijde o nohy a uši, jsme věděli. Naivně jsem si myslela, že mu to zabere třeba den...kdepak! Bongoušek zvládl uši a nožičky odkousat za večer a ráno už myš neměla ani nohy, ani uši a navíc ani oči. Ten den večer byl pryč i pískací mechanismus a z myši už nic nezbylo.









Vážně nevím, co bude další "superodolná" hračka. Jakou zkušenost máte s hračkama pro psy vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat